banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on mai 17th, 2018 | by ccesector6

0

Crosul Universităţii din Bucureşti – Cora Lujerului Challenge 2018

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, este partener în organizarea celei de-a 26-a ediții a Crosului Universităţii din Bucureşti – Cora Lujerului Challenge 2018, eveniment sportiv care se desfăşoară sâmbătă, 19 mai 2018, de la orele 10.00.

Traseul are 3,80 km, iar startul se va da din Piața Operei.

Participanții vor alerga pe ruta Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea va fi amenajată în parcarea Hipermarketului Cora Lujerului.

După terminarea crosului, participanții sunt așteptați la o sesiune de stretching oferită de instructori acreditați.

Cei care doresc să participe la competiţie se pot înscrie gratuit până pe data de 18 mai. Înscrierea se poate face onlinepână pe 18 mai, orele 24.00, accesând formularul electronic de pe website-ul Departamentului de Educație Fizică şi Sport http://defs.unibuc.ro/signup/crosub.

Înscrierea se mai poate face și direct la sediul Cora Lujerului (Biroul Relații Clienți), în zilele de 17 și 18 mai, în intervalul 10.00 – 22.00, precum și în ziua crosului, sâmbătă, 19 mai, în intervalul 07.30 – 09.00, pe terenurile de sport din incinta Facultății de Drept. 

După închiderea înscrierilor va avea loc încălzirea de dinainte de cros, în fața Facultății de Drept, susținută de instructorul de fitness Andrei Bazavan.

Evenimentul promovează viața sănătoasă prin practicarea sportului și a mișcării în rândul tinerilor, dar și al altor categorii de vârstă.

Categoriile la care se pot înscrie participanții sunt: copii cu vârste cuprinse între 6 – 12 ani, adolescenți cu vârste cuprinse între 12 – 18 ani, studenți ai Universității București și studenți Erasmus, seniori, cu vârste cuprinse între 19 – 41 de ani, angajați ai Universității București și Cora Lujerului, veterani cu vârste de 42 și peste 42 de ani.

Sunt așteptate pentru înscrieri aproximativ 3.000 de persoane.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑