banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on mai 17th, 2017 | by ccesector6

0

Crosul Universităţii din Bucureşti – cora Lujerului Challenge 2017

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, este partener în organizarea Crosului Universităţii din Bucureşti – cora Lujerului Challenge 2017, eveniment sportiv care se desfăşoară sâmbătă, 20 mai 2017.
Traseul are 3,8 km, startul este în Piaţa Operei (Facultatea de Drept – Bdul. Mihail Kogălniceanu nr. 36 – 46), continuă cu Splaiul Independenţei – Şoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea este în parcarea cora Lujerului.
Cei care doresc să participe la competiţie se pot înscrie în perioada 17 – 19 mai 2017, la Serviciul Clienţi din cadrul cora Lujerului, dar şi în ziua evenimentului, în curtea Facultăţii de Drept, începând cu orele 07.30. Participarea la eveniment este gratuită.
Programul complet al competiţiei este următorul:

– orele 07.30 – 09.30: înscrierea participanţilor (la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultăţii de Drept) şi anunţarea informaţiilor legate de desfăşurarea crosului
– orele 09.45: întreruperea circulaţiei şi adunarea participanților la start
– orele 10.00: startul crosului
– orele 11.00 – 12.00: premierea câştigătorilor; sesiune de fotografii şi interviuri pentru câştigători, sponsori, parteneri, organizatori şi participanţi.

Poliţia Locală Sector 6, în cooperare cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, va acţiona pentru menţinerea ordinii publice în data 20 mai 2017, cu ocazia organizării în Capitală a evenimentului sportiv Crosul Universităţii din Bucureşti – cora Lujerului Challenge 2017.

Poliţiştii locali ai Sectorului 6, în colaborare cu Brigada Rutieră, vor acţiona în vederea fluidizării circulaţiei pe traseul de deplasare a participanţilor.

Totodată, vor fi luate măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente locurilor de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.
Este cea de-a 25-a ediţie a acestui cros, competiţia sportivă devenind, de-a lungul anilor, un eveniment de referinţă pentru pasionaţii de alergare.

 

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

FaceBook – Crosul Universităţii din Bucureşti – cora Lujerului Challenge

GooglePhotos – Crosul Universităţii din Bucureşti – cora Lujerului Challeng

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑