banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on ianuarie 12th, 2013 | by ccesector6

0

Concurs inedit de aruncare a brazilor în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană şi Centrul Cultural European, organizează sâmbătă, 12.01.2013, în Parcul Drumul Taberei, începând cu ora 16.00, un concurs inedit de aruncat brazi, replică a unui eveniment care se desfăşoară anual în Germania şi care a devenit o adevărată tradiţie a perioadei de după sărbătorile de iarnă.

Competiţia constă în exerciţii celor asemănătoare probelor de aruncarea cu suliţa. Brazii care vor fi aruncaţi sunt cei strânşi până acum din Sectorul 6 şi vor fi puşi la dispoziţia concurenţilor de către Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană.

Se vor acorda premii surpriză celei mai lungi aruncări, celei mai originale, dar şi aruncarea care strânge cele mai multe aplauze din partea spectatorilor.

Ulterior, din cei peste 1000 brazi strânşi de către ADPDU Sector 6 va fi alcătuit cel mai mare foc de tabără care va marca trecerea sărbătorilor de iarnă.

Primăria Sectorului 6 invită toţi cetăţenii la un eveniment post sărbători de iarnă, cum nu s-a mai văzut în Capitală!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑