banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on decembrie 21st, 2018 | by ccesector6

0

Concertul Tradițional de Anul Nou – “Electronic Symphony”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București Concertul Tradițional de Anul Nou, ajuns la cea de-a VI-a ediție. Evenimentul va avea loc pe scena Sălii Palatului, duminică, 30 decembrie 2018, începând cu orele 19:00.

Orchestra Simfonică Bucureşti și dirijorul Nicolae Moldoveanu au pregătit o seară memorabilă. În prima parte, publicul va avea ocazia să asculte cele mai frumoase valsuri și multe surprize muzicale, iar în cea de-a doua parte – în premieră – experiența “Electronic Symphony.

Surpriza ediției a VI-a este invitatul special Edward Maya, primul artist român ce deține un Billboard Music Award în SUA. Edward Maya este primul autor și interpret român ce a deținut poziția întâi la categoria Dance Airplay cu single-ul “Stereo Love”, în ediția Billboard 2011, singurul hit românesc din istoria competiției.

Orchestra Simfonică București și Edward Maya vor prezenta în partea a doua a Concertului Tradițional de Anul Nou, în exclusivitate pentru publicul românesc, conceptul “Electronic Symphony”, un spectacol original în care un triplu artist – DJ/interpret/compozitor – o orchestră simfonică și soliștii lor vor reuni instrumente tradiționale românești, influențe din folclor, muzică de film, muzică electronică, lumini si grafică, toate special concepute pentru un show unic și inedit.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi melomanilor posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!, pe care Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, a susținut-o în anul 2018.

 Cetățenii din Sectorul 6 care doresc sa participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector6 până la data de 28 decembrie, orele 17.00.

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea
dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele
organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să
descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție
două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță
începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului
Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne
contactați în privat.

FaceBook –  Concertul Tradițional de Anul Nou – “Electronic Symphony”

GooglePhotos –  Concertul Tradițional de Anul Nou – “Electronic Symphony”

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑