banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on decembrie 9th, 2019 | by ccesector6

0

“Concertul Extraordinar de Crăciun” închide Stagiunea SalutCULTURA!”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, încheie Stagiunea ”SalutCULTURA!”, alături de Orchestra Simfonică București, cu un eveniment de excepție Concertul Extraordinar de Crăciun”.

Concertul are loc la CinemaPRO, mâine, 17 decembrie 2019, începând cu ora 19.00, când Orchestra Simfonică București și dirijorul Andrei Tudor vă invită să sărbătoriți împreună Nașterea Domnului în cadrul unui nou spectacol eveniment în care veți avea ocazia să ascultați un program muzical eclectic.

Stagiunea ”SalutCULTURA!” reprezintă o serie de 12 concerte și evenimente culturale susținute la Sala Cinema PRO de Orchestra Simfonică București și invitații săi.

Centrul Cultural European Sector 6 pune la dispoziția locuitorilor Sectorului 6 invitații pentru fiecare reprezentație din cadrul Stagiunii ”SalutCULTURA!”. Cetățenii din Sectorul 6 care doresc sa participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane, în limita locurilor disponibile. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector 6 în urma unei programări la numărul de telefon 021 433.00.68.

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑