banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on septembrie 12th, 2018 | by ccesector6

0

Concert VUNK în aer liber și proiecție, în cadrul DokStation 2018

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită, în cadrul celei de-a treia ediții DokStation Music Documentary Film Festival, la concertul formației VUNK, urmat de proiecția documentarului VUNK – Jur să spun adevărul (Regia Silviu Munteanu, 2018).

Concertul va avea loc sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 19.00, în parcarea Plaza România (Bd. Timișoara 26) și se va desfășura în cadrul celei de-a treia ediții DokStation Music Documentary Film Festival.
VUNK – Jur să spun adevărul (2018) este povestea trupei VUNK, documentată cu imagini din arhiva personală, arătate public pentru prima dată, începând cu anul 1988, când Cornel l-a cunoscut pe Nicu la ora de muzică și au început să cânte în formația școlii. Filmul conține și imagini filmate de fani în care se confesează față de VUNK. Andreea Esca, Andi Moisescu sau Tudor Giurgiu sunt martori ai istoriei trupei și sunt invitați în documentar. Nu în ultimul rând, VUNK: Jur să spun adevărul este un film dedicat celor care își găsesc o pasiune în orice formă de exprimare creativă, artistică și care au nevoie să le spună cineva să nu se oprească, să nu abandoneze. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa Vank se reinventează și devine VUNK.
DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din București, este conceput să atragă comunități largi din diverse sectoare ale capitalei, combinând două dintre cele mai populare arte – filmul și muzica, prin proiecții de filme documentare muzicale, discuții, concerte și ateliere pentru copii și tineri.
A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival are loc în perioada 13 -16 septembrie 2018, în mai multe locuri din București.
 Programul proiecțiilor și evenimentelor conexe este disponibil la www.dokstation.ro/program2018.
Pentru asigurarea bunei desfășurări a acestuia, polițiștii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

 Intrarea la eveniment este liberă.

 

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

Sâmbătă, 15 septembrie 2018: Plaza România 

FaceBook – DokStation Music Documentary Film Festival 2018

GooglePhotos – DokStation Music Documentary Film Festival 2018

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑