banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on martie 3rd, 2016 | by ccesector6

0

Concert dedicat primăverii la Plaza România

În acest weekend, Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Plaza România, vă invită să sărbătoriţi venirea primăverii printr-un concert susţinut de Trupa Proconsul.

Toate doamnele şi domnişoarele, dar şi domnii sunt aşteptaţi sâmbătă, 5 martie, începând cu orele 19:00, în Plaza România, pentru a se bucura de cadoul special prilejuit de venirea primăverii: concert live Proconsul, în care piesele noi se vor îmbina cu hiturile care au adus renumele trupei. Mai mult decât atât, luna aceasta se împlinesc 17 de ani de la lansarea trupei Proconsul.

Intrarea la concert este gratuită.

La mulţi ani tuturor doamnelor şi domnişoarelor

 

Albume foto pentru cetățeni!
Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

FaceBook – „De Mărțișor – Concert Proconsul”

GooglePhotos – „De Mărțișor – Concert Proconsul”
Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑