banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iulie 23rd, 2009 | by ccesector6

0

Concert de incheiere a campaniei „Inima copiilor pentru Marie Curie”

Peste 3.000 de bucuresteni au participat duminica seara la concertul organizat de Centrul Cultural European Sector 6, in Piata Revolutiei, eveniment ce a marcat sfarsitul campaniei de strangere de fonduri prin SMS (858), necesare infiintarii departamentului de cardiochirurgie al Spitalului de copii „Marie Curie” din Bucuresti.

Concertul a fost deschis de grupul de copii Do-Re-Mi, care a si terminat spectacolul intr-o regie spectaculoasa de sunet si lumina. Concertul a imbinat muzica pop, clasica si rock. Trupe si artisti precum Ladies, Roxy Rocks, High Five, Andreea Antonescu, Distinto, Cristina Gheorghiu, Quartetul MASQ, Trio Bucuresti si tanara pianista Monica Dorofte au multumit, prin muzica lor, celor care au donat bani pe tot parcursul campaniei initiate de Asociatia „Inima Copiilor”.

Cu sprijinul Centrului Cultural European Sector 6, formatia Bere Gratis si prima orchestra de suflatori din Romania, Bucharest Wind Orchestra, au incheiat cu un concert classic-rock extraordinar: „Ce n-a vazut Parisul”.
Initiatorii campaniei „Inima Copiilor pentru Marie Curie”, Asociatia „Inima Copiilor” si Liana Stanciu, au multumit donatorilor pentru suma de peste 680.000 EURO, stransa in mare parte din SMS-uri.
Concertul din Piata Revolutiei a beneficiat de sprijinul primarului Sectorului 6.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑