banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on mai 30th, 2017 | by ccesector6

0

CONCERT DE 1 IUNIE ÎN PARCUL DRUMUL TABEREI

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, celebrată în fiecare an în prima zi de vară, Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează un concert în Parcul Drumul Taberei.
Astfel, Joi, 1 Iunie 2017, începând cu orele 19:00, pe scena parcului vor urca unii dintre cei mai îndrăgiţi şi apreciaţi artişti ai momentului: 3 SUD EST şi ANDREEA BĂLAN. Prezentatorul evenimentului va fi DIANA MUNTEANU.
Bucureştenii sunt aşteptaţi, cu mic cu mare, în Parcul Drumul Taberei, pentru a petrece o seară frumoasă, plină de distracţie, alături de artiştii preferaţi.
Intrarea este gratuită!

 

Albume foto pentru cetățeni!
Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

 

FaceBook – CONCERT DE 1 IUNIE ÎN PARCUL DRUMUL TABEREI

GooglePhotos – CONCERT DE 1 IUNIE ÎN PARCUL DRUMUL TABEREI

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!

Tags: , , , ,


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑