banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on august 21st, 2018 | by ccesector6

0

“Cinema sub stele”, proiecții de film în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă așteaptă și în acest an să vă petreceți serile de vară în Parcul Drumul Taberei, acolo unde vor avea loc proiecții gratuite de film.
“Cinema sub stele” se adresează iubitorilor de film și îşi propune să aducă din nou cinematografia mai aproape de oameni, făcând-o accesibilă publicului larg, dornic să vizioneze filme de calitate.
Astfel, în perioada  25 august – 2 septembrie 2018, în fiecare seară, începând cu orele 20:30, în Parcul Drumul Taberei vor avea loc proiecţii de film în aer liber.
Cei care vor alege să-și petreacă serile aici vor putea viziona filme precum: “Wonder Woman”, “Pantera Neagră”, “Triplu X: întoarcerea lui Xander Cage”, “Crima din Orient Express”, “Jocul de-a detectivii”, “Tata în război cu … tata 2”, “Thor: Ragnarok”, “Star Wars: Ultimii Jedi”, “Liga dreptății”.
Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului, polițiștii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente parcului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.
Intrarea este liberă.

 

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

 

FaceBook – Cinema sub stele – Parcul Crângași Parcul Drumul Taberei

GooglePhotos – Cinema sub stele – Parcul Crângași Parcul Drumul Taberei

 

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑