banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on august 30th, 2016 | by ccesector6

0

CINEMA ÎN PARC: proiecţii de film în Crângaşi

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, propune iubitorilor de film o nouă modalitate de petrecere a serilor de vară.

Astfel, până pe 6 septembrie a.c., în fiecare seară, începând cu orele 21:00, în Parcul Crângaşi (la scenă) vor avea loc proiecţii de film în aer liber.

Filmele care vor rula sunt: „Deadpool”, „Despre oameni şi oi”, „Cinema, mon amour”, „Mlaştina”, „Valul ucigaş”, „La limita extremă”, „Ave, Cezar!” şi „Bucureşti Nonstop”.

Proiectul Cinema în Parc îşi propune să aducă cinematografia mai aproape de oameni, făcând-o accesibilă pentru publicul larg, dornic să vizioneze filme de calitate, multe dintre ele distinse cu premii la festivalurile internaţionale de film.

Proiectul are şi o latură educativă, propunând o alternativă constructivă de petrecere a timpului liber, dedicată atât tinerilor, cât şi celorlalte categorii de vârstă.

Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Programul detaliat poate fi regăsit în fişierul din attach.
Intrarea este liberă!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑