banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 27th, 2015 | by ccesector6

0

Cinema în Parc: proiecţii de film în Crângaşi

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, aşteaptă pe toţi cinefilii să petreacă serile de vară vizionând filme nominalizate la Oscar.

Proiecţiile de film au început de luni, 24 august şi continuă până pe 30 august a.c., în fiecare seară, începând cu orele 21:30, în Parcul Crângaşi.

În cele patru zile care au mai rămas din „Cinema în Parc” puteţi urmări: „Poveşti trăsnite”, „Gunoi”, „Joc periculos” şi  „Marea Neagră”.

Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali ai Sectorului 6  au luat măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Cinema în Parc îşi propune să aducă cinematografia mai aproape de oameni, făcând-o accesibilă pentru publicul larg, dornic să vizioneze filme de calitate. Proiectul are o latură educativă şi propune o alternativă constructivă de petrecere a timpului liber, dedicată atât tinerilor, cât şi celorlalte categorii de vârstă.

Programul detaliat poate fi regăsit în fişierul ataşat. Intrarea este liberă!

Cinema in parc

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑