banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate de presă

Published on august 24th, 2015 | by ccesector6

0

Cinema în Parc: proiecţii de film în Crângaşi

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, propune iubitorilor de film o nouă modalitate de petrecere a serilor de vară. Astfel, începând de astăzi şi până pe 30 august a.c., în fiecare seară, începând cu orele 21:30, în Parcul Crângaşi vor avea loc proiecţii de film.

Filmele care vor rula sunt: „Familia Belier”, „Suflet Sălbatic”, „Gardienii Galaxiei”, „Poveşti trăsnite”, „Gunoi”, „Joc periculos”, „Marea Neagră”.

Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali ai Sectorului 6  vor lua măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Cinema în Parc îşi propune să aducă cinematografia mai aproape de oameni, făcând-o accesibilă pentru publicul larg, dornic să vizioneze filme de calitate. Proiectul are o latură educativă şi propune o alternativă constructivă de petrecere a timpului liber, dedicată atât tinerilor, cât şi celorlalte categorii de vârstă.

Programul detaliat poate fi regăsit în fişierul din attach.

Intrarea este liberă!

Cinema in parc

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑