banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on mai 31st, 2012 | by ccesector6

0

“Ce bine că eşti, ce mirare că sunt!”

Centrul Cultural European Sector 6 i-a invitat pe iubitorii de teatru, joi, 31 mai 2012, începând cu ora 19:00,  la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti (Calea Plevnei, nr.1 Sector 6), pentru a viziona spectacolul muzical „ Ce bine că eşti, ce mirare că sunt!”.

“Ce bine că eşti, ce mirare că sunt!” este conceput ca un spectacol muzical-dramatic având în centru tema iubirii. Practic este un muzical, în care se cântă live şi se joacă versuri de dragoste, acestea fiind selectate şi împletite pentru a da contur ideii ce constituie “firul roşu” al spectacolului: ea, femeia îndrăgostită ce-şi aşteaptă aproape fără speranţă iubitul, închis într-o celulă. Măcinat fiind de dorul ei, după îndelungi ezitări, îi dă de ştire, acest lucru ducând către un deznodământ fericit.Momentele muzicale au avut ca acompaniament negative audio realizate special pentru această producţie, dar şi câteva intervenţii directe cu chitara clasică. Spaţiul scenic este împărţit în două, sugerând spaţiul de desfăşurare al vieţii celor doi.

Spectacolul susţinut de artişti profesionişti îşi asumă o proiecţie bivalentă ce aduce în faţa publicului valori artistice create în ţări de expresie neo-latină, precum Portugalia şi România. Pe de altă parte subliniază corespondenţele între cultura popoarelor latine europene.

“Ce bine că eşti, ce mirare că sunt!” propune un spectacol care să evidenţieze originalitatea şi caracterul larg-identitar al filonului latin în contextul unei oferte abundente de sorginte anglo-saxonă.

Protagonişti: Cristina Gheorghiu şi Ion Marinescu Ţurlă – actori şi cântăreţi.
Regia : prof. Mihai Şirlincan, regizor secund – conf. Univ. Adriana Piteşteanu.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑