banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iunie 2nd, 2012 | by ccesector6

0

Carnavalul Copiilor

1 Iunie , Ziua Internaţională a Copilului este o ocazie de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi daruri şi momente de distracţie şi voie bună.

Parcul Drumul Taberei

Aici toţi copiii au participat la atelierul “Fun Science”, unde au aflat cum se fac tot felul de experimente inedite. La un alt atelier, cei mici au învăţat de la actori profesionişti cum să mânuiască farfurii şi poiuri, astfel încât să pară că sunt adevăraţi profesionişti. S-au bucurat şi de piese de teatru în interpretări inedite, precum  “Pinochio”, unde micuţii au înţeles că nu e frumos să mintă. Au mers ulterior într-o “Călătorie în lumea dansului” unde au învăţat dansurile tradiţionale din mai multe ţări, dar şi în “Lumea Păpuşilor” în care au aflat noutăţi despre animale.

Parcul Crângaşi

Copiii au primit măşti şi au fost purtaţi în lumea magică a poveştilor. Pe scenă au urcat personaje şi marionete din lumea fermecată a poveştilor, precum “Prinţesa şi broscoiul”, “Aladin şi lampa fermecată”. Mai mult, prichindeii au avut parte şi de numere de magie, de improvizaţie, au învăţat să modeleze baloane, au participat la programe interactive şi multe concursuri cu premii.

 


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑