banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iunie 22nd, 2012 | by ccesector6

0

Caravana „Profesor Garfield te învaţă”

Vineri, 22 iunie 2012, începând cu orele 15:00, Caravana „Profesor Garfield” a sosit în parcul Drumul Taberei din Sectorul 6!

Garfield a pregătit pentru copii o mulţime de jocuri şi concursuri cu premii, a dansat, a dat autografe, a făcut poze cu toţi fanii mici şi mari. Invitatul special al lui Garfield a fost marele magician Leonard Iosefini care a oferit un show de magie interactiv.

CARAVANA “PROFESOR GARFIELD TE ÎNVAŢĂ” este un proiect educaţional desfăşurat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, la nivel naţional în toate şcolile şi grădiniţele.

Revista Garfield, prin Mediadocs Publishing, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, a desfăşurat pe tot parcursul anului şcolar 2011 – 2012, un amplu proiect educaţional, la nivel naţional, în unităţile şcolare – CARAVANA”PROFESOR GARFIELD TE ÎNVAŢĂ”.

Proiectul îl are în centru pe simpaticul motan Garfield, care s-a hotărât să nu mai fie leneş şi să se implice în educarea tuturor copiilor. Astfel, în fiecare lună se lansează o temă, în acord direct cu programa didactică şcolară pe care elevii trebuie să o lucreze împreună cu institutorii, dar în care vor fi antrenaţi şi părinţii, astfel încât să se mărească gradul de implicare şi responsabilitate a acestora în creşterea şi educarea copiilor lor.

Temele proiectului au fost foarte atent alese şi agreate de MECTS, dintre ele remarcându-se cele legate de educaţia rutieră, protecţia mediului sau reciclarea materialelor refolosibile. Fiecare proiect tematic lunar se va încheia în cadrul  unui eveniment organizat în Bucureşti şi în 3 – 4 oraşe diferite în fiecare lună, astfel încât la sfarşitul anului şcolar Caravana să ajungă în toată ţara.

Prieteni şi parteneri ai proiectului sunt: Direcţia Rutieră, Ministerul Mediului şi Pădurilor, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Inspectoratul Şcolar Bucureşti, Palatul Copiilor Bucureşti Sector 6, Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului, Brigada Rutieră, Muzeul Antipa, Optical Disc Solutions, Asociatia Mame, Michelin, Gazeta Sporturilor, International Artist Management, Primăria Sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6; partener media: Europa FM, un radio de milioane de români, Precise Marcheting.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑