banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on martie 7th, 2010 | by ccesector6

0

Cantec de ziua mamei

7 Martie 2010 ramane o data de referinta pentru Sectorul 6. In Parcul Crangasi, Centrul Cultural European Sector 6 si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti Sector 6, Administratia Scolilor Sector 6, grupul vocal Vivaldi Star, scolile si gradinitele din sector au reusit in premiera nationala, cu ocazia zilei internationale a femeii sa organizeze evenimentul mai sus mentionat.

Momentul de o deosebita importanta a fost interpretarea cantecului compus de domnul profesor Vicentiu Enache (Vivaldi Star) alaturi de 2000 de copii, parinti, bunici si mai ales mamici. Acest cantec este un imn dedicat fiintei celei mai dragi din lume si anume: mama!

Ora 11.10, in Parcul Crangasi, toti cei prezenti au cantat timp de 4 minute si 30 de secunde cantecul „Clopotei de ziua mamei”. Se doreste ca acest cantec sa devina imnul mamei in intreaga Europa. Demersurile au fost facute si speram ca noi cei din Sectorul 6 sa fim cei care reusesc sa aduca prin acest cantec recunostinta fiintei celei mai dragi.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑