banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on martie 22nd, 2009 | by ccesector6

0

Campania de Primavara Cool-turala

„SADIM” COOL-TURA IN SECTORUL 6 !

Traim intr-o lume bombardata de asaltul falselor valori care, ne fac aproape imposibila  alegerea corecta a modelelor umane. De aceea, a venit timpul sa recunoastem valorile autentice si sa le promovam. Acesta este principalul scop pe care Centrul Cultural European Sector 6 si l-a  propus prin organizarea ,,Campaniei  de Primavara Cool-turala” care s-a desfasurat in perioada  22  – 29 martie 2009, in Parcul Drumul Taberei din sectorul 6.
Sub sloganul ” Sadim ” cool-tura in Sectorul 6! cetatenii sectorului si nu numai au fost invitati sa participe la eveniment. Ca fapt inedit, tineri actori intruchipand scriitori romani celebri au sustinut recitaluri din creatiile acestora ( Eminescu, Arghezi, Caragiale, Creanga ). Pe parcursul manifestarii artistice si culturale cetatenii au avut acces la standurile mai multor edituri din capitala de unde si-au putut procura cartile preferate.

Nu au fost uitati nici cei mici, pentru acestia organizandu-se concursuri de desenat si colorat, la finalul carora au fost premiati cu carti si creioane de colorat .

Tot pentru acestia, sambata si duminica au fost organizate momente artistice. Un grup de eleve de  la liceul „Dinu Lipatti” au interpretat bucati muzicale din repertoriul folcloric romanesc incantand auditoriul prezent. Corul DO-RE-MI si elevi de la Clubul Copiilor Sector 6 au cantat melodii destinate copiilor.
In cadrul „Campaniei de Primavara Cool-turala” a avut loc un concurs de poezie. In ultima zi a evenimentului, prin tragere la sorti au fost desemnati 12 castigatori, care au fost rasplatiti cu premii si diplome.

STATISTICA
Data si locatia:  Outdoor /22 Martie  – 29  Martie 2009 . Parcul Drumul Taberei
Prezenta: Cetateni ai sectorului 6 si nu numai
Durata: 7 zile/ orele 10.00 – 22.00
Impact vizual : ±35.000

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑