banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iulie 24th, 2010 | by ccesector6

0

Bucuresti – Cartier de Vara

Parcurile au luat peste vara locul salilor de teatru!La initiativa Comisiei pentru Cultura a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale si directiile specializate au organizat evenimentul BUCURESTI – CARTIER DE VARA, aflat la cea de-a doua editie, in parteneriat cu Primariile Sectoarelor 2, 3, 4, 6 si Centrul Cultural European Sector 6.

Intre 24 iulie si 5 septembrie, am rezervat zilele de sambata si duminica atmosferei de vacanta in 4 parcuri din cartierele orasului. Timp de 7 saptamani, dimineata de la ora 10:00 si seara de la ora 20:00, bucurestenii au fost invitati la spectacole de teatru, concerte, magie, dans si multa voie buna in parcurile National (sector 2), Titanii (sector 3), Copilului (sector 4) si Crangasi (sector 6).

Fie ca au preferat creatiile pentru copii, teatrul de magie sau spectacolele clasice, cei prezenti au putut asista la reprezentatii de succes ale unor artisti cunoscuti de la teatrele Bulandra, Nottara, Comedie, Mic, Metropolis, Masca, Evreiesc, Constantin Tanase Ion Creanga, Excelsior, Tandarica si Opera Comica pentru Copii), ale unor trupe independente (Spiridusii Povestilor, Teatrul de Magie Andrei Teasca, Pur Anima, Adetino, Muschetarii s.a.) si ale elevilor Scolii de Arta Bucuresti.


PARCUL CRANGASI

In primul week-end, duminica 24 iulie, de la ora 10.00, Teatrul Constantin Tanase le-a oferit micilor spectatori posibilitatea de a fi martori la Intoarcerea Panterei Roz, iar seara, de la ora 20.00, Teatrul Nottara a prezentat un spectacol cald si placut ca O zi de vara.

Sambata 31 iulie, la ora 10.00, Teatrul „Ion Creanga” i-a asteptat pe cei mici cu Un desen, o floare, mare sarbatoare, iar seara, de la ora 20.00, Teatrul Bulandra a prezentat un spectacol foarte nou, de cea mai buna calitate: Arta de Yasmina Reza, cu Vlad Zamfirescu, Serban Pavlu si Gheorghe Ifrim, in regia lui Cristian Juncu.
Duminica 1 august, la ora 10.00 – Opera Comica pentru Copii – Fata mosului si fata babei, la ora 20.00 – Scoala de Arta – Comedii de A.P.Cehov.

Sambata 7 august, la ora 10.00, Teatrul „Ion Creanga” i-a asteptat pe cei mici cu In gradina va poftim ca-i vremea sa povestim, iar seara, de la ora 20.00, Teatrul de Comedie a prezentat Comedii si Iluzii. Duminica, 8 august, de la ora 10.00 Teatrul Excelsior i-a asteptat pe cei mici cu Zambete estivale, iar seara de la ora 20.00 Centrul Traditiei si Creatiei Populare Bucuresti a prezentat Ansamblurile Prahova din Ploiesti si Carpati din Campulung Muscel.

Sambata 14 august, de la ora 19.00, Teatrul Nottara a prezentat spectacolul Anselmo. Duminica, 15 august, de la ora 19.00 Centrul Traditiei si Creatiei Populare Bucuresti a prezentat Ansamblurile Burnasul din Alexandria si Doina Dunarii din Giurgiu.

Sambata 21 august, la ora 10.00, Compania de teatru Gestual Art a prezentat pentru cei mici – Clovnii Veseli, iar seara, de la ora 19.00, Teatrul de Comedie a prezentat Comedie si Iluzii. Duminica, 22 august, de la ora 10.00 Teatrul Masca a prezentat Prostia Omeneasca, iar seara de la la ora 19.00 tot Teatrul Masca – Gardienii se intorc.
Sambata 28 august, la ora 10.00, Trupa de teatru pentru copii MUSCHETARII a prezentat pentru cei mici Pupaza din tei, iar seara, de la ora 19.00, Teatrul Evreiesc de Stat a prezentat Tangou Final.
Duminica 29 august , la ora 10.00, Trupa pentru copii SPIRIDUSII POVESTILOR a prezentat pentru cei mici – Povesti colorate, iar seara de la ora 19.00, Scoala de Arta a prezentat Comedii de A.P. CEHOV.

Sambata 4 septembrie, la ora 10.00, Teatrul Excelsior a prezentat celor mici – Zambete estivale, iar seara, de la ora 19.00, Teatrul Nottara a prezentat – Ritmuri.
Duminica 5 septembrie, la ora 10.00, Teatrul ION CREANGA a prezentat celor mici – Un lup, o capra si trei iezi, iar seara de la ora 19.00, Teatrul Mic a prezentat –  Crazy stories in the city.

 

 

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑