banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on octombrie 31st, 2010 | by ccesector6

0

Back to the 80’s Fest

Back to the 80’s Fest =  muzica disco de top + buna dispozitie maxima + atmosfera incendiara

Atmosfera disco din anii 80 si muzica antrenanta a acelor vremuri au prins viata inca o data in 31 Octombrie 2010 la Sala Palatului din Bucuresti.

Formatii de top precum „Saragossa Band”, „Goombay Dance Band” si „The Weather Girls” au fost responsabile cu atmosfera incendiara  pe ritmuri pop – dance, intorcandu-ne in timp si retraind sau descoperind o muzica extrem de vie si pasionala.

S-a putut dansa pe hituri ca  „Big Bamboo”, „Zabadak”, „Malaika” sau „Rasta Man” ale trupei „Saragossa Band” sau „Sun of Jamaica” al trupei „Goombay Dance Band”, album  vandut in 11 milioane de exemplare. „It’s Raining Men” are o poveste speciala: melodia a fost oferita  initial Dianei Ross, Donnei Summer, lui Cher si Barbrei Streisand  inainte de a fi acceptata de  Martha Wash si Izora Armstead de la „The Weather Girls”, devenind astfel un hit international vandut in mai bine de 6 milioane de exemplare.

Centrul Cultural European Sector 6 a fost unul dintre partenerii celei de-a doua editii a Back to the 80’s Fest, spectacolul dovedindu-se un adevarat success, toti cei prezenti dansand si cantand, alaturi de trupele invitate, timp de aproape 3 ore. Concertul a fost o garantie a faptului ca anii ’80 vor ramane intotdeauna un izvor interminabil de muzica buna, valoarea si autenticitatea acesteia castigand, fara indoiala, orice pariu cu timpul.

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑