banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on aprilie 30th, 2011 | by ccesector6

0

Army Rocks – Proconsul in concert alaturi de Orchestra Reprezentativa a Armatei

Centrul Cultural European Sector 6 si Primaria Sectorului 6 au organizat concertul „Army Rocks”, concept modern in care abordarea nonconformista a baietilor de la Proconsul a intrat in perfecta armonie cu ritmurile celei mai prestigioase orchestre militare din tara, aflata sub bagheta lt. col. Aurel Gheorghita.

Piesa “Historia de un Amor” interpretata de solistul trupei Proconsol, Bodo, alaturi de band-ul “Ferry and the Fire” a marcat debutul spectacolului, publicul fiind realmente cucerit de ritmurile latino ale muzicii ascultate.
Colaborarile dintre cele mai titrate trupe rock romanesti si nume sonore ale muzicii clasice au dat nastere unor apreciate show-uri.  Pe 30 aprilie 2011, Proconsul a propus o abordare alternativa a stilului rock si a avut alaturi, in acest demers inedit, Orchestra Reprezentativa a Armatei.

Concertul s-a constituit intr-o adevarata provocare a modului in care publicul percepe muzica clasica.  Prezent in numar mare la Palatul Copiilor, publicul a urmarit cu interes si incintare spectacolul oferit de artisti si i-a rasplatit cu numeroase aplauze.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑