banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on februarie 23rd, 2012 | by ccesector6

0

Army in Concert

”Army in Concert” a debutat joi, 23 februarie, ora 19.00, readucând Orchestra Reprezentativă a Armatei pe scena Sălii Radio. Spectacolul a prezentat publicului bucureștean o premieră absolută: melanjul dintre vioara solistului Rene Popescu și orchestra de suflători condusă de maestrul Aurel Gheorghiță, pentru interpretarea piesei “Lista lui Schindler” într-un concert extraordinar.

Repertoriul orchestrei de suflători este inedit, incluzând piese de factură clasică, compuse special pentru această formulă. De asemenea, instrumentele de coarde au fost înlocuite cu cele de suflat din lemn, iar apariția saxofonilor, a bassethorni-lor și a tubei a contribuit la lărgirea spectrului aparatului orchestral.

Conceptul este o incursiune sonoră pe teme de muzică clasică, muzică de operă, jazz, swing, muzică de film şi pop. Multitudinea genurilor muzicale abordate de către Orchestra Reprezentativă a Armatei, condusă de dirijorul Aurel Gheorghiță, duce la incursiuni sonore plăcute ascultătorului de toate vârstele, numărul adepților genului fiind în creștere.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑