banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on martie 30th, 2010 | by ccesector6

0

Army in concert

Orchestra Reprezentativa a Armatei a sustinut cel de-al treilea concert din stagiunea 2010 la Sala Radio-Mihail Jora din Bucuresti, pe 30 martie 2010, de la orele 19.30.
Sub bagheta dirijorului Tiberiu OPREA, publicul a avut ocazia sa asculte, transpuse intr-o maniera originala: Uvertura – Sostakovici, Les filles de Cadix – Delibes, Poarta Kievului – Musorgski, Rapsodia I – George Enescu si muzica din filme de succes.

Tiberiu Oprea a studiat vioara cu Georgeta Atanasiu si cu Mircea Constantinescu si a avut sansa de a lucra sub indrumarea lui Ludovich Bacs si Valentin Gruescu. Muzica este stilul sau de viata, dupa cum declara el insusi. Ani de studiu si sute de ore de munca stau la baza carierei sale in plina ascensiune.

Este dirijor al Filarmonicii din Pitesti din 2007. A sustinut 12 concerte la aceasta filarmonica numai in 2009, avand si colaborari cu Filarmonica din Ramnicu Valcea, din Giurgiu, Filarmonica Tineretului Bucurestean, Filarmonica Ploiesti si multe alte concerte. La acestea se adauga si o bogata activitate didactica.

In aceasta editie a stagiunii Army In Concert, alaturi de Orchestra Reprezentativa a Armatei, am avut ocazia sa ascultam Corul National de Camera Madrigal, fondat si condus de maestrul Marin Constantin.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑