banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on ianuarie 28th, 2010 | by ccesector6

0

Army in concert

Army in concert reprezinta pentru muzica militara din Romania, un concept de eveniment in care calitatea muzicala si interpretativa sa raspunda iubitorilor de gen. Centrul Cultural European Sector 6 se alatura acestui proiect impreuna cu Asociatia Culturala Teocta si Kompass Events, pentru a demara seria spectacolelor ce sunt gazduite de Sala Radio din Bucuresti.

In anul 2010 este nevoie de o varietate culturala ce este benefica iubitorilor de arta si nu trebuie uitat ca opertorii culturali din Romania trebuie sa aduca calitate si nu cantitate.
Muzica clasica, jazz-ul, blues-ul, swing-ul, pop-ul, si nu in ultimul rand opera nu fac decat sa-l delecteze pe iubitorul de muzica adevarata, asa cum am mai subliniat, prin originalitate si calitate interpretativa.

Muzica reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale  exista si va exista mereu pentru ca genul propus este promovat si de noi cei de la Centrul Cultural European Sector 6, pentru simplul motiv ca atunci cand exista vointa va fi mereu performanta si profesionalism.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑