banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on august 20th, 2009 | by ccesector6

0

AQUA film, muzica si teatru

Evenimentul „Aqua film, muzica si teatru”, organizat de Centrul Cultural European Sector 6 si Primaria Sectorului 6 a strans pe malul lacului din parcul Drumul Taberei, mii de spectatori. Indiferent daca au ales sa stea direct pe iarba, pe scaunele special amenajate sau pe apa, in hidrobiciclete si barcute, bucurestenii s-au adunat in fiecare seara, cu sutele, sa vada cele mai cunoscute productii de la Hollywood.

Pana pe 6 septembrie, bucurestenii au putut viziona, in fiecare seara, de la ora 21.00, filme precum „Superman Returns”, „Casablanca”, „Strania poveste a lui Benjamin Button”, „Matrix revolution” , „Star Wars: Razboiul clonelor”, „Yes Man”, „Gran Torino”, „Bucket List”, „Un Ghem De Minciuni”, „ROCKn’ROLLA” „Harry Potter si ordinul Phoenix” sau „Mandrie si Glorie”.

„Aqua film, muzica si teatru” a reunit, intr-un spatiu deschis, filmul, muzica si teatrul. In prima sambata a evenimentului, scena de la Foisor a fost ocupata de trupa de teatru „Contemporanii” care au prezentat publicului o seara Alecsandri, iar duminica atmosfera a fost asigurata de „Polifonyc Band”.

Nu au lipsit concursurile cu premii. Spectatorii priceputi in arta filmului, care au raspuns la intrebari legate de cinematografia romaneasca si internationala au primit DVD-uri si tricouri.

Weekendul 29 si 30 august, Centrul Cultural European Sector 6 a pregatit noi surprize, la Foisor si pe apa. Sambata, de la ora 19.00 parintii au putut vedea o noua piesa de teatru, iar duminica de la ora 11.30, a fost randul copiilor sa paseasca in lumea teatrului. Seara, de la ora 19.00, muzica de promenada a incantat publicul din Parcul Drumul Taberei.

 

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑