banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on mai 28th, 2015 | by

0

Anul acesta, statuile vivante se mută în Crângaşi!

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină şi cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Statui Vivante, care  va avea loc în perioada 30 mai – 1 iunie 2015, în Parcul Crângaşi. Evenimentul este co-finanţat de UNITER, din încasările speciale ale timbrului teatral.

Cu teme de inspiraţie din cele mai variate – „Regina Maria a României”, „Love story”, „Menuet”, „Seducţie”, „Santa Lucia” sau „Contele şi Contesa”,  statuile care vor prinde viaţă prin intermediul actorilor Teatrului Masca vor scrie, o dată în plus, istorie în peisajul teatral urban bucureştean. Personaje îndrăgite, costume spectaculoase şi jocul memorabil al unor actori  de excepţie vor face din Parcul Crângaşi o adevarată sală de spectacole în aer liber.

La împlinirea a 25 de ani de existenţă, revenim la misiunea noastră apostolică, aceea de a genera acte de cultură autentice pentru oamenii care au cea mai mare nevoie de teatru – cartierele depărtate de centrul Capitalei. Anul acesta vor fi Cartierul Crângaşi şi Sectorul 6, adică locul în care suntem bine-primiţi, respectaţi, iubiţi şi asteptaţi. Publicul va putea admira, alege şi aprecia căci va avea de unde, dar mai ales va putea vibra alături de poveştile fascinante, tulburătoare adesea ale statuilor unei ediţii pe care o dorim mai presus de toate cele anterioare!”, declară Mihai Mălaimare.

„Teatrul Masca a devenit o emblema culturală a Sectorului 6. După 25 de ani de existenţă, aniversaţi chiar pe 24 mai şi mii de spectacole puse în scenă, timp de trei zile Teatrul Masca va transforma Parcul Crângaşi într-un spaţiu artistic neconvenţional. Este o iniţiativă deosebită şi sunt convins că membrii comunităţii Sectorului 6 vor fi încântaţi de reprezentatţile actorilor” a declarat, primarul  Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Invitaţii ediţiei din acest an sunt trupe din Portugalia, Ucraina, Olanda, Macedonia şi Bulgaria. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 30 mai 2015, orele 17:00.

Programul este următorul:

  • Sâmbătă: 17.00 – 22.00
  • Duminică: 16.00 – 22.00
  • Luni: 16.00 – 22.00

Accesul publicului la eveniment este liber. Detalii pe www.masca.ro.

Teatru Masca - Primaria Sectorului 6

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑