banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on septembrie 12th, 2018 | by ccesector6

0

AERONAUTIC Show 2018, cel mai așteptat festival de acrobații aeriene și nautice

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Aeronautică Română, vă invită sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu orele 10.00, la cea de-a noua ediţie a singurului Festivalului din România care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice: AeroNautic Show 2018 – Lacul Morii Bucureşti”.
Bucureștenii vor putea petrece o zi în natură și vor putea afla mai multe despre domeniile aerian și nautic la deja tradiționalul festival ce are loc în fiecare an.

Pe Lacul Morii din București, locuitorii Sectorului 6 vor putea vedea, între orele 11.00 și 14.00, cum arta pilotajului aerian şi nautic este scoasă în evidență prin aplicații demonstrative ale celor mai importante instituții şi cluburi de profil.

Pe durata a trei ore de spectacol, publicul va avea ocazia să vadă: exerciții demonstrative realizate de instituții și cluburi de profil printre care putem să enumerăm: Ministerul Apărării Naționale: (Statul Major al Forțelor Aeriene, Statul Major al Forțelor Terestre și Statul Major al Forțelor Navale), Brigada Specială de Intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Iacării Acrobați, Jurgis Kairys, INCAS, Becker Aviation, JetSki FreeStyle Team și Yacht Club Mircea.
Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European sectorul 6 având ca și coorganizatori Ministerul Apărării Naționale și Brigada Speciala de intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei.
Tot pe data de 15 septembrie, între orele 10.00 – 19.00 în Parcul Crângași, va avea loc AeroNautic Expo, locul unde spectatorii pot interacţiona cu personalul şi tehnica prezentate de:
– Ministerul Apărării Naționale cu următoarele structuri:
– Statul Major al Forţelor Aeriene,
– Detașamentul De Căutare Salvare În Luptă,
– Statul Major al Forţelor Navale,
– Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii,
– Muzeul Comunicațiilor și Informaticii,
Direcția Generală Management Resurse Umane,
Direcția Personal și Mobilizare,
– Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”,
Academia Tehnică Militară “Ferdinand I”,
Muzeul Militar Național “Regele Ferdinand I”.
– Brigada Specială de Intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei,
– Inspectoratul pentru Situații de Urgență,
– SMURD,
– Asociația Aeronautică Română,  
– ROMAERO,
– Colegiul Tehnic de Aeronautică “Henri Coandă“,
– Liga Maiștrilor Militari de Marină,
– Search And Rescue Unitatea Zonală Muntenia,
– Aociația Militarilor Veterani – AMVVD,
– Suntem România,
– ARPIA,
– Becker Aviation,
– Cercetașii României și alte cluburi de profil din domeniile aerian și nautic.
În zona destinată expoziției statice copiii și nu numai, pot interacționa cu piloții, marinarii și personalul militar, pot vedea ce înseamnă cariera militară și de asemenea pot participa la diverse ateliere  recreaționale și educative.
De asemenea pe tot parcursul după amiezii în cadrul AeroNautic Expo vor avea loc exerciţii demonstrative precum o prezentare ale tehnicilor de prim-ajutor şi de intervenţie în caz de urgenţă și totodată vor fi puse în scenă spectacole de dansuri moderne, muzică şi dansuri tradiţionale macedonene și grecești, și multe alte surprize.
Polițiștii locali vor acționa în zonele adiacente locurilor de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.
Poliția Locală Sector 6 recomandă participanţilor:
–  adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;
–  respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
– acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, telefoane mobile).
Atât intrarea la spectacolul aeronautic, cât și în zona expoziției este LIBERĂ.
Pentru a evita aglomerația, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. Publicul poate ajunge la eveniment utilizând următoarele mijloace de transport: tramvaiul 41, metrou Staţia Crângaşi și autobuze 162, 163, 178. 

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

Sâmbătă, 15 septembrie 2018 

FaceBook – AERONAUTIC Show 2018 – Album I

AERONAUTIC Show 2018 – Album II

GooglePhotos – AERONAUTIC Show 2018

 

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑