banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on septembrie 22nd, 2012 | by ccesector6

0

AeroNautic Show 2012

Sâmbătă, 22 septembrie, Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6, în colaborare cu Asociaţia Aeronautică Română şi Agenţia de Paraşutism, au organizat „AeroNautic Show 2012”, cea de-a treia ediţie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene şi nautice.

Aflat la cea de-a treia ediţie, Festivalul anual dedicat sporturilor aeronautice şi aeriene, Aeronautic Show 2012 a adus ca noutate primul şi singurul hidroavion din categoria S.E.P. din România.  Evoluţia acestuia a scos în evidenţă cât de apropiate şi cât de bine se completează cele două domenii: aer şi apă. Pe parcursul a peste trei ore, spectatorii au avut  ocazia să urmărească un spectacol AeroNautic în care legătura între aer şi apă s-a facut printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi aeriene.

Un spectacol deosebit de acrobaţie aeriană, finalizată prin amerizare, a fost oferit de paraşutiştii Agenţiei de Paraşutism, fascinând spectatorii, în special pe cei mici.

De asemenea, în cadrul expoziţiei AeroNautic Expo 2012, spectatorii au putut interacţiona cu profesioniştii şi tehnica care i-au fascinat pe parcursul întregului spectacol.

Începând cu orele 14.00, după terminarea show-ului AeroNautic, Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6 au oferit bucureştenilor un spectacol susţinut de către Ansamblul Doina al Armatei, muzică de fanfară, exerciţii de Drill-Team, la care au participat reprezentanţi ai regimentului 30 Gardă Mihai Viteazu. Seria spectacolelor de sâmbătă de pe Lacul Morii a fost  încheiată de reprezentanţii Poliţiei de Frontieră  care au  cucerit spectatorii cu exerciţii demonstrative de Arte Marţiale.

Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European Sector 6 sunt onorate că au fost parteneri în cadrul unui eveniment de o asemenea ţinută şi îi asigură pe locuitorii Sectorului 6 că amploarea acestui show va creşte în fiecare an.

http://www.primarie6.ro/aeronautic-show-2012-spectacol-de-exceptie-pe-lacul-morii/
http://www.aeronauticshow.ro/program/
Flash Animation


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑